Diarree

Wat kan diarree veroorzaken?

Het feit dat diarree een onaangename ziekte is die iemand uit het gebruikelijke ritme van het leven kan leiden, is zonder woorden duidelijk, maar daarom weet niet iedereen waarom het gebeurt. Namelijk, deze kennis zal helpen problemen met de “stoel” te vermijden. Zoals het gezegde luidt: “Aldus gewaarschuwd – betekent gewapend!”.
Laten we beginnen. Symptomen van diarree kunnen het gevolg zijn van het eten van niet-gezuiverd water. Daarom moeten we zorgvuldig overwegen wat we drinken. Veel vrouwen beginnen bijvoorbeeld nauwlettend te volgen wat ze alleen drinken als ze in een toestand van zwangerschap verkeren.
Diarree kan ook worden veroorzaakt door een voedsel- of drugsallergie, waaronder intolerantie voor bepaalde soorten producten, bijvoorbeeld lactose-intolerantie.
Ziekten kunnen ook voorkomen bij darminfecties van verschillende typen. Het is ook noodzakelijk om jezelf te beschermen tegen nerveuze overbelasting en stress, omdat ze ook de verschijning van symptomen van diarree kunnen veroorzaken.

Symptomen van diarree

Diarree kan worden bepaald door de volgende factoren:

“Vloeibare stoel”;
Uitscheiding van ontlasting komt veel vaker voor dan in de normale toestand;
Ontlasting van de ontlasting gaat gepaard met scherpe pijnen in de buik;
Het verschijnen van bloed in de ontlasting;
Het verschijnen van een onaangename geur gaat gepaard met bacteriële microflora;
Fecale massa’s kunnen vette reflecties krijgen – dit gebeurt als de ontsteking uit de pancreas komt;
Bij diarree is een verhoogde lichaamstemperatuur mogelijk;
Uitdroging: de huid begint te drogen, de persoon wordt bleek en de droogte van de tong wordt ook gevoeld;
Verlangens om te braken;
misselijkheid;
Gerommel in de buik, zwelling.
Als je verlangt om te trekken met de behandeling van diarree, kan dit het werk van alle organen van het lichaam beïnvloeden.
Behandeling van diarree thuis

 Wat te doen om de symptomen van diarree te verwijderen, zo erg dat het uw lichaam niet schaadt?

Bij lichte vormen van diarree is voeding een zeer effectieve manier. Namelijk: je moet zoveel mogelijk water drinken, je kunt glucose-zoutoplossing gebruiken om het evenwicht te herstellen, voedsel moet licht en samentrekkend zijn, je moet stoppen met het gebruiken van fruit en groenten. Gebruik ook geen kauwgom, omdat de stoffen die erin zitten uw toestand alleen maar kunnen verergeren.

  Voorbereidingen voor diarree

In deze tijd worden veel medicijnen en geneesmiddelen tegen diarree aangeboden. Onder hen kunt u fondsen toewijzen die het niveau van afscheiding van de darm verminderen; verwijder schadelijke stoffen en virussen uit het lichaam; betekent dat de toestand van de darm wordt genormaliseerd. Maar om dergelijke voorbereidingen te kiezen, is het beter onder de zorgvuldige begeleiding van de behandelende arts. Maar wat als je zo’n kans niet hebt?
Allereerst is het noodzakelijk om de oorzaak van diarree af te leiden van uw lichaam. Voor dit doel worden sorptiemiddelen gebruikt. De populariteit onder artsen en patiënten werd gewonnen door een medicijn tegen diarree genaamd Polysorb. Het wordt verkocht in elke apotheek, de geschatte kosten van 26 tot 349 roebel. afhankelijk van het volume van het pakket. Het poeder wordt verkocht in sachets en potten. Polysorb heeft geen contra-indicaties, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Het is beter om meteen een potje Polysorb te kopen, omdat het niet alleen diarree helpt, maar ook vele andere kwalen: allergieën, vergiftiging en andere.
Polysorb verzamelt gifstoffen en verwijdert ze voorzichtig uit het lichaam via de darmen, zonder het werk van andere organen en weefsels aan te tasten. U kunt Polysorb zelfs zwanger nemen.

Ook voor de behandeling van diarree wordt fytotherapie gebruikt, kruiden brouwen die de afscheiding van de darm verminderen. Hier zijn een paar volksrecepten:

Gedroogde bosbessen gieten koel gekookt water en staan ​​8 uur lang. Dan kan de infusie gedurende de dag met kleine slokjes worden gedronken.
Giet drie of vier bessen van meidoorn warm gekookt water. Laat dan 10 minuten koken en laat het 30 minuten brouwen. Filtreer daarna de bouillon en voeg 200 ml gekookt water toe. De dosis is 3 maal daags 1 eetlepel.
Neem ’s ochtends, een uur voor het ontbijt, een teentje knoflook en drink, zonder kauwen, een glas koud water. Dus herhaal gedurende 10 opeenvolgende dagen.
Neem twee eetlepels dillezaden en een eetlepel alsem. De planten worden grondig gemengd en in 200 ml heet gekookt water gegoten. Dit mengsel laat men een uur staan, filtert en geeft de patiënt 15 minuten voor de maaltijd.
vrede
Bij de behandeling van diarree thuis, is er overvloedige drink- en bedrust. de patiënt heeft kracht nodig om te herstellen.
Preventie van diarree

Na herstel zijn recidieven van de ziekte mogelijk, om herhaling van diarree te voorkomen, zijn verschillende eenvoudige regels vereist:

Drink alleen gekookt of gefilterd water;
Was uw handen voordat u gaat eten met antibacteriële zeep;
Geef de voorkeur aan voedsel dat is behandeld met warmte;
Het eten moet regelmatig en regelmatig zijn (als u begrijpt dat u maaltijden kunt overslaan, is het beter om een ​​wekker te plaatsen waar u aan herinnerd zult worden);
Zorgvuldig kijken